sony-e3-kabine-2018-6628
Gaming

Sony siger, at det springer over E3 2019

sony-e3-kabine-2018-6628

I håb om at se en PlayStation 5E3 2019? Du skal hellere sætte dig ned: Sony Interactive Entertainment meddelte roligt torsdag, at det ikke ville være til stede ved den næste elektroniske underholdningsudstilling .

Det betyder ingen offsite-fans, ingen store live-streamede pressekonferencer fyldt med vildt trailere og tilsyneladende ingen bås tilstedeværelse på E3-showet.

Virksomhedens tilbagetog fra showet blev roligt annonceret i en meddelelse om Entertainment Software Association og blev senere bekræftet af en erklæring, der blev udsendt til GameInformer . ‘Efterhånden som branchen udvikler sig, søger Sony Interactive Entertainment fortsat efter opfindelige muligheder for at engagere samfundet. PlayStation-fans betyder verden for os, og vi ønsker altid at innovere, tænke anderledes og eksperimentere med nye måder at glæde spillerne,’ forklarede virksomheden. ‘Som et resultat har vi besluttet ikke at deltage i E3 i 2019. Vi undersøger nye og velkendte måder at engagere vores samfund i 2019 og kan ikke vente med at dele vores planer med dig.’

Virksomheden havde allerede annonceret, at det ville ringe tilbage til fanevent, og annullere dette års PlayStation Experience på grund af mangel på spil – med Spider-Man og God of War allerede ude, er der bare ikke nok i horisonten til at retfærdiggøre konvention. ‘Vi ville ikke have nok til at samle folk et eller andet sted i Nordamerika for at have den begivenhed,’ sagde Sony Interactive Entertainment formand Shawn Layden på det tidspunkt.

Det er ikke første gang, at et af de store tre spilleselskaber skalerer sin optræden tilbage på E3 – Nintendo annullerede sine live-begivenheder til fordel for Nintendo Direct digitale meddelelser for år siden – men det er første gang, en af disse store spillere springer over showet helt.

Alligevel siger Sony, at det er ‘at udforske nye og kendte måder’ at engagere sig i sit samfund næste år . Der vil være noget for PlayStation-fans at være opmærksom på i de næste 12 måneder – det vil bare ikke være på E3.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *