h2x1-nswitch-nintendoswitchonline-en-image1280w
Gaming

Nintendo Switch Onlines udgivelsesvindue i september bliver indsnævret

Nintendos Switch Online-service ankommer i anden halvdel af september, annoncerede virksomheden.

Vi har vidst, at Switch Online kommer i september i nogen tid, men virksomheden indsnævrede datoen noget i en torsdag-tweet .

‘#NintendoSwitchOnline lanceres i anden halvdel af september,’ skrev den. ‘Tjenesten giver adgang til online play & Save Data Cloud-sikkerhedskopi i kompatible spil og et voksende bibliotek med NES-titler med tilføjet online spil.’

Nintendo svarede ikke straks på en anmodning om yderligere kommentarer.

h2x1-nswitch-nintendoswitchonline-en-image1280w

Det koster $ 20 om året (ca. £ 15 eller AU $ 30), med muligheder for at betale $ 3,99 pr. Måned, $ 7,99 i tre måneder eller $ 34,99 for familiegruppen – som tillader kontoindehaveren at invitere op til syv andre til at deltage i denne gruppe .

Online spil har været gratis på Switch siden lanceringen i marts 2017, men det vil være en del af den betalte service, når den rammer i september. Det gælder også brugen af stemmechats- aktivering af online-appen, der også findes på iOS og Android .

Abonnenter vil også få adgang til 20 gratis NES-spil – inklusive Donkey Kong, Super Mario Bros. 3 og The Legend of Zelda – som vil have onlinespil for første gang, gemme gemme og og forskellige andre særlige tilbud.

Du bliver nødt til at tilmelde dig, hvis du vil spille Fortnite for Switch eller onlinespil af Super Smash Bros Ultimate, der afslørede nye krigere og funktioner i en Nintendo Direct-stream onsdag og ankommer 7. december (se vores guide for mere detaljer).

Nintendo Switch-omsætningen ramte næsten 20 millioner i slutningen af juli – med spil som Donkey Kong Country: Tropical Freeze og Mario Tennis Aces gjorde det særlig godt – og selskabets nye præsident, Shuntaro Furukawa, vandt 96,5 procents godkendelse fra selskabets aktionærer i Juni.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *