skærmbillede-2018/12/04-at-7-23-28-pm
Internet

Microsoft udvider bredbåndspolitikken i landdistrikterne til at omfatte 1 million flere mennesker

iowa stop-skilt

For halvandet år siden lancerede Microsoft et initiativ til at bygge bro over det digitale kløft for amerikanere i landdistrikterne og lovede at forbinde 2 millioner mennesker i fjerntliggende dele af landet inden for fem år. Tirsdag udvidede det programmet og sagde, at det ville dække yderligere 1 million mennesker i 2022.

Tirsdag sagde Brad Smith, præsident for Microsoft, at virksomheden ligger foran planen med sit Airband Initiative, der bruger ulicenseret trådløst tv-spektrum. TV-hvide rum , som spektret er kendt, er de ubrugte tv-tv-kanaler, der stilles til rådighed ved overgangen fra analogt til digitalt tv.

Smith sagde, at Microsoft allerede har nået 1 million mennesker i 16 stater med Airband, og at virksomheden nu lover at stille bredbånd til rådighed for 3 millioner mennesker i juli 2022. Microsoft udvider også initiativet til at nå samfund i yderligere ni stater, så i slutningen af 2019 fungerer den i i alt 25 stater.

Microsoft og dets partnere ønsker at være en del af en løsning på et kritisk problem, som USA står overfor : at levere bredbåndstjenester til millioner af amerikanere i landdistrikter, som ikke har adgang i deres hjem, gårde og virksomheder. Med bredbånd nu så vigtigt som rindende vand og elektricitet til forbedring af folks daglige liv og tilvejebringelse af en levestandard svarende til den i byer og forstæder i landet, begynder føderale og lokale beslutningstagere at samarbejde med private virksomheder for at lukke forbindelsesgabet .

‘Når vi uddyber vores forpligtelse til at bringe bredbånd til Amerika i landdistrikterne, mener vi, at landet også kan hæve sin ambition,’ sagde Smith i et tirsdagens blogindlæg, der beskrev initiativets fremskridt.

skærmbillede-2018/12/04-at-7-23-28-pm

En ny måde at løse et gammelt problem på

På trods af milliarder af dollars i private investeringer og offentlige subsidier over flere årtier, tegner tallene stadig et foruroligende billede. Cirka 39 procent af amerikanerne i landdistrikterne mangler adgang til højhastighedsbredbånd sammenlignet med kun 4 procent af amerikanerne i byerne, ifølge en rapport fra Federal Communications Commission, der er afhængig af tal fra 2016. Dette betyder mere end 19 millioner amerikanere, omkring befolkningen i New York, har ikke adgang til bredbånd.

Selv inden for de sidste fem år har 22 milliarder dollars i statstilskud og tilskud til telekommunikationsselskaber til at opretholde, udvide og forbedre bredbånd i det landlige Amerika ikke hjulpet med at lukke kløften. Smith rapporterer, at trods disse anstrengelser har landets vedtagelse af bredbånd ikke budded meget siden 2013.

Det største problem er, at det er utroligt dyrt at opbygge netværk i det landlige Amerika, og nogle steder er det næsten umuligt. Terrænet i sig selv kan være problematisk, men den største barriere for at få bredbånd i visse områder af landet er lav befolkningstæthed. Bredbåndsudbydere tilbyder simpelthen ikke service, hvis de ikke kan få nok kunder til at betale for det.

Det er dette problem Microsoft forsøger at løse. Men i stedet for at forsøge at finde ud af, hvordan man kan lægge dyrere fiber i jorden for at levere bredbånd til disse samfund, fokuserer virksomheden på trådløs teknologi. Specifikt bruger det tv-rumspektrum til at levere bredbånd.

Årsagen er enkel. Det er dyrt at lægge fiber under jorden eller strenge det på stænger. Og det tager meget længere tid.

”Vi synes, der er en bedre måde,” sagde Smith.

Og selvom der er meget hype omkring 5G, er det afhængigt af højfrekvensspektrum, der transmitterer signaler over kortere afstande og kræver meget mindre cellepladser forbundet til fiber. I modsætning hertil ser Microsoft repurposed hvid rumspektrum af tv som en mere omkostningseffektiv tilgang til at levere bredbånd til folk i landdistrikter. Spektrets formeringsegenskaber gør det muligt for signaler at rejse over meget større afstande uden at opleve interferens fra forhindringer som træer, og spektret er mindre påvirket af vejret.

Microsoft har flere royaltyfrie teknologipatenter til brug af spektrum af hvidt rum, men virksomheden sagde, at det ikke tager dette initiativ til at tjene penge eller at blive en internetudbyder selv, som Google forsøgte at gøre med Google Fiber.

Hvad er tv-hvide rum?

I 2008 vedtog FCC enstemmigt at åbne dette uudnyttede tv-spektrum til ulovligt brug, til trods for stærke protester fra tv-tv-selskaber, der argumenterede for, at brugen af dette spektrum kunne forstyrre deres udsendelser.

FCC har fastlagt regler for brugen af hvidrumspektrum og oprettet en administrator af en national database til at identificere kanaler, der kan bruges af enheder, der får adgang til det delte spektrum. Men der har været problemer med databasens nøjagtighed, og der er endnu ikke et økosystem af enheder, hvilket betyder, at business case til brug af teknologien ikke er der endnu.

Det er her Microsoft kommer ind. Virksomheden har arbejdet med et konsortium af chipproducenter og enhedsproducenter for at producere overkommelig, innovativ TV-hvidrumsteknologi til internetudbydere og forbrugere. Det har støttet internetudbydere ved at tilvejebringe nogle midler til forhåndskapitalomkostninger til bredbåndsinfrastrukturprojekter. Virksomheden håber at få noget af denne investering tilbage, som det derefter planlægger at geninvestere i efterfølgende projekter for yderligere at udvide dækningen.

‘Målet er at opbygge et selvbærende marked,’ sagde Smith ved en begivenhed tirsdag i Washington, hvor han drøftede udvidelsen af Airband Initiative.

Han sagde, at virksomheden allerede har set betydelige fremskridt med at nedbringe prisfastsættelsen.

”Da vores Airband Initiative blev lanceret for 18 måneder siden, kostede en tv-netværksforbindelse til netværksforbindelse mere end $ 800,” sagde han. ‘I dag koster enheder af lignende og endnu højere kvalitet og mere kapacitet mindre end $ 300.’

Håbet er at bringe disse omkostninger ned til $ 100, så ISP'er simpelthen kan tilbyde hardware til kunderne som en del af deres service og inddrive omkostningerne gennem abonnementsgebyrer.

‘Når prisen på ny teknologi falder og efterspørgslen stiger, vil disse priser fortsat falde – et kritisk mål – og dette marked vil blive selvbærende,’ tilføjede Smith.

For al Microsofts indsats, sagde Smith, er den føderale regering stadig nødvendigt for at hjælpe med at anspore markedet. Han sagde, at han gerne ville se flere føderale dollars gå i retning af at tilskynde til trådløs implementering i modsætning til at fokusere på kablede løsninger, som stadig tegner sig for 90 procent af de føderale dollars, der bruges til at løse det landlige bredbåndsproblem.

‘Hvis den føderale regering omfordeler bare en lille ekstra brøkdel af offentlige penge til incitamenter til tv-hvidrumsenheder, vil det hjælpe med at fremskynde vedtagelsen, nedbringe omkostningerne til enheder og hjælpe økosystemet med at løfte,’ sagde han.

Virksomheden vil også gerne se mere lavfrekvensspektrum stillet til rådighed til ulicenseret brug. Og til sidst siger Microsoft, at FCC har brug for bedre bredbåndskort for at målrette, hvor ressourcer skal fokuseres.

Smith sagde, at kortene, som FCC i øjeblikket bruger, undervurderer sandsynligvis problemet.

”Vi kan ikke løse et problem, som vi ikke forstår,” sagde han. ‘Der er stærke bevis for, at procentdelen af amerikanere uden bredbåndsadgang er meget højere, end FCC's tal angiver.’

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *