Gaming

Konsol på Black Friday 2018: PS 4, Xbox One og Nintendo Switch-pakker starter ved $ 200

nintendo-switch-konsol-4923

Black Friday er 23. november i år, men de bedste tilbud på de hotteste spilkonsoller starter den foregående søndag, den 18. november, hos detailhandlere, herunder Target og GameStop .

Bundle-tilbud, inklusive mindst et spil, kommer snart til Sonys PlayStation 4 , Microsofts Xbox One og Nintendo Switch- konsoller. Vi har samlet nogle af de bedste tilbud, vi har set hidtil nedenfor.

Bedste PlayStation 4-tilbud

PS4 1TB med Spider-Man Bundle: $ 200 (spar $ 100)

Jason Parker / CNET

PlayStation 4 er en fantastisk all-round konsol, Spider-Man er et af de bedste big-budgettet-spil, der er frigivet i år, og du kan spare $ 100 med denne aftale.

Linket herunder og billedet ovenfor er fra Walmart, men vil også være tilgængeligt på Amazon, Target, GameStop og andre større detailhandlere, der starter denne søndag 18. november.

199,00 dollars ved Walmart Spider-Man Review

Sony PlayStation VR-bundt med Creed og Superhot: $ 250 (spar $ 100)

Sarah Tew / CNET

Hvis du allerede ejer en PS4, tager dette sæt det til næste niveau med to fantastiske VR-spil – Creed: Rise to Glory og Superhot VR – såvel som de to Move-controllere for kun $ 30 mere, end du normalt ville betale for bases VR-systemet alene.

Dette bundt kommer først til GameStop denne søndag.

Det er også tilgængeligt på Target, og det er en doorbuster (begrænsede mængder), men kan også være tilgængelig på webstedet, når salget starter på Thanksgiving-dagen (22. november), kl. ET.

Se i GameStop Sony Playstation VR gennemgang

Spar 100 $ på alle PlayStation VR-bundter, der starter ved $ 200

Sarah Tew / CNET

Hvis du ikke er interesseret i disse spil eller Flyt-controllere, kan du kigge efter en række forskellige pakker hos større detailhandlere, der starter ved $ 50 mindre. Titler inkluderer Astro Bot Rescue Mission, Firewall og Creed: Rise to Glory, og detailhandlere inkluderer Walmart (nedenfor) samt Best Buy og Gamestop.

Se på Walmart

Bedste Xbox One-tilbud

Spar 100 $

Microsoft Xbox One S 1TB med Minecraft bundt, $ 200

Sarah Tew / CNET

Doorbuster (begrænsede mængder): Hvis Xbox har større hastighed, kan denne aftale spare dig for et bundt og inkluderer et $ 20 Target-gavekort, der skal startes op.

$ 200,00 ved mål Xbox One S anmeldelse

Xbox til $ 200

Xbox One S 1TB Minecraft Creators Bundle, $ 200

Ligesom PlayStation 4-aftalen ovenfor, er dette ikke den dyrere Xbox One X , men det er stadig en god pris, især hvis du har børn, der er besat af Minecraft.

$ 200,00 ved Walmart Xbox One S anmeldelse

Spar 100 $

Xbox One X 1TB

Walmart

Hvis du ønsker den mere kraftfulde Xbox One X 1TB i sig selv, kan du få den for $ 100 rabat fra Walmart (handlen i midten til venstre for annoncen).

399,00 dollar ved Walmart Xbox One X anmeldelse

Spar 70 $

Xbox One X 1TB Gold Rush Special Edition Battlefield V Bundle med 4K Ultra HD Blu-ray

Til den 4K-spiloplevelse er der ikke mere kraftfuld konsol end Xbox One X. Med denne aftale (nederst til venstre i annoncen) får du en ekstra controller og Battlefield V.

$ 430,00 til Best Buy Xbox One X-anmeldelse

Bedste Nintendo Switch-tilbud

Spar $ 60

Nintendo Switch-bundt med Mario Kart 8 Deluxe, $ 299

Nintendo Switch er normalt $ 299 for sig selv. Men Target har et bundt, der inkluderer systemets bedste partyspil , en værdi af $ 60, dybest set gratis.

299,00 $ ved anmeldelse af Target Nintendo Switch

Fantastisk bundt!

Nintendo Switch Super Mario Kart Deluxe bundt

Spil på dit storskærms-tv eller på farten med Nintendo Switch og med Super Mario Kart Deluxe som en del af pakken, kan du ramme racerbane med det samme.

$ 299,00 ved Best Buy Nintendo Switch anmeldelse

Og da du vil have flere spil end det, der følger med det nye konsolbundt, kan du se vores guider til de bedste spil, der i øjeblikket er tilgængelige på PS4 , Xbox One og Switch .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *