Maroon 5, virkelig den stakkels mand Rihanna. Billede: MARC ROBERTSON
Music

Hvorfor Rihanna afviste Super Bowl

RIHANNA har afvist at optræde på Super Bowl LIII Halftime Show til støtte for Colin Kaepernick, ifølge en rapport torsdag.

Den 30-årige paraplysanger er uenig i NFL's holdning til at knæde under nasjonalsangen, ifølge Us Weekly, og har besluttet at springe en forestillingsmulighed over i spillet i februar 2019.

Arrangører for spillet ”ønskede virkelig, at Rihanna skulle være næste års kunstner i Atlanta,” fortæller en kilde til nyhedsstedet. ”De tilbød det til hende, men hun sagde nej på grund af den knælende kontrovers. Hun er ikke enig i NFL's holdning. ”

Rihanna. Billede: AFP

Rihanna. Billede: AFP Kilde: AFP

Kaepernick knæer under hymnen. Billede: AFP

Kaepernick knæer under hymnen. Billede: AFP Kilde: AFP

Kaepernick, en tidligere quarterback for San Francisco 49ers, begyndte at knæle under nationalsangen ved NFL-spil i sæsonen 2016 for at henlede opmærksomheden på sociale uretfærdigheder og racemæssig ulighed. Det har siden udløst en national diskussion om patriotisme og har trukket præsident Trumps ild.

For nylig udløste Kaepernick kontrovers efter at han startede sin kampagne ‘Just Do It’ med Nike. Virksomheden frigav en annonce med Kaepernicks ansigt med citatet, ”Tro på noget. Selvom det betyder at ofre alt, ”lagt oven på det.

Maroon 5 er angiveligt indstillet til at overskride showet den 4. februar, 2019.

Maroon 5, virkelig den stakkels mand Rihanna. Billede: MARC ROBERTSON

Maroon 5, virkelig den fattige mands Rihanna. Billede: MARC ROBERTSON Kilde: News Corp Australia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *