Eagles, i Hotel California-æraen, er et af de bedst sælgende bands nogensinde.
Music

Helvede fryser igen for Eagles

Eagles sagde, at de ikke ville blive genforenet, før helvede frøs over efter deres grove splittelse i 1980. Men i 1994 gjorde de det.

Efter stiftelsesmedlem Glenn Freys pludselige død for to år siden sagde Don Henley, at han ikke kunne se, hvordan bandet kunne fortsætte med at spille uden den mand, der startede det.

Nu er Eagles tilbage på vejen med Freys søn Deacon og den amerikanske landsstjerne Vince Gill til deres rækker og tager til Australien i marts næste år.

Deacon Frey, der har en uhyggelig lighed med sin far, plantede frøet for hans optagelse i det ærbødige rockeband, da han optrådte ved sin fars mindesmærke.

Diakon Frey, højre til højre, sønnen af Glenn Frey, slutter sig til Eagles på deres australske turné.

Diakon Frey, højre til højre, sønnen af Glenn Frey, slutter sig til Eagles på deres australske turné. Kilde: Leveres

Han debuterede officielt i Eagles foran 50.000 fans på Dodger Stadium i Los Angeles i juli, tilsyneladende med lukkede øjne for det meste af showet.

”Den eneste måde, det føltes berettiget for mig, var at have familieblod i bandet. Og jeg må overlevere det til diakon. Vi øvede et par måneder. Og hans første koncert med os var på Dodger Stadium, ”fortalte Henley til Rolling Stone .

”Han havde lavet nogle spillejobs sammen med sin far – private fester, klubber, foran måske 200 mennesker. At gå fra det til 55.000 mennesker er ekstraordinært. Jeg kender ikke mange mennesker, der kunne have gjort det uden at narre ud. ”

Glenn Freys død i 2016, mens han blev frisk fra mave-tarmkanalchirurgi, chokerede musikverdenen.

Glenn Freys død i 2016, mens han blev frisk fra mave-tarmkanalchirurgi, chokerede musikverdenen. Kilde: Leveres

Eagles 'mangeårige promotor Michael Gudinski, der så dem optræde i USA i sidste måned, sagde Henley sandsynligvis ikke ville have fortsat med at turnere uden Frey-blod i bandet.

”Deacon står på samme sted som hans Glenn plejede at være på scenen, han ligner bemærkelsesværdigt som ham,” sagde Gudinski.

”Jeg tror delvis, at de gør turen for at hylde Glenn.

”Det handler ikke om pengene, der er ikke et nyt album. Jeg tror, det handler om sangene og den rigtige kunstneriske karakter af, hvad bandet repræsenterer. ”

Eagles, i Hotel California-æraen, er et af de bedst sælgende bands nogensinde.

Eagles, i Hotel California-æraen, er et af de bedst sælgende bands nogensinde. Kilde: Getty Images

Eagles 'record deres største hit 1971-1975 for nylig overhalede Michael Jacksons Thriller for at blive certificeret som det største sælgende album i historien i Amerika med mere end 38 millioner salg.

De originale medlemmer, der forbliver line-up til den australske turné, inkluderer Henley, Joe Walsh og Timothy B Schmit, og deres rækker er kvældet af en streng- og hornsektion.

Den australske ben af verdensturneringen begynder den 5. marts i Melbourne's Rod Laver Arena og går derefter til Brisbane Entertainment Center den 9. marts og Qudos Bank Arena den 13. marts.

Et forhåndssalg til Frontier Touring åbner den 9. oktober med almindelige billetter tilgængelige fra 15. oktober. For alle billetoplysninger, frontiertouring.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *