psheet-alt-3x-only3-TryAgain-max-1000x1000
Internet

Googles værktøjer til rejseplanlægning hjælper dig med at forberede dig til ferieture

Google Technology Company

Google forsøger at gøre planlægningen af din næste tur lidt mindre stressende.

Søgegiganten, der blev 20 år i denne uge , tilføjer forslag direkte til dine søgninger og skabte en destinationsside for flytrend og hotelindstillinger, når vinterferien nærmer sig, som tidligere rapporteret af TechCrunch .

Forslagene giver dig ting at gøre, dagsplaner og rejseartikler, når du søger på større rejsemål. De bliver endnu mere specifikke, når du først har reserveret et hotel eller en flyrejse – der tilbyder flypriser (forudsat at de ikke er reserveret), vejr, begivenheder, mens du er der, og restauranter i nærheden af, hvor du bor.

Hoteller får også et placeringsresultat baseret på nabolagsinformation fra Google Maps, der viser, om de er i nærheden af barer, butikker, vartegn eller offentlig transport.

I oktober tilføjer Google funktioner til det eksisterende værktøj til dine rejser , så du nemt kan afhente al rejseforskning, du har foretaget. Det vil omfatte flypriser, du sporer, destinationsspecifik flyvning og hotel søgninger og alle steder, du har gemt.

Du kan se dine ture ved at søge efter ‘mine ture’ på Google eller trykke på fanen Dine ture fra Google Fly eller Hoteller på din telefon.

Hvis disse funktioner får dig til at føle, at Google ved for meget om dig, kan du fravælge indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger .

Prissætningstrendens destinationsside er sandsynligvis den mest imponerende nye tilføjelse, men den er i øjeblikket temmelig begrænset, og Google planlægger at udvide den over hele verden i de kommende uger. Det viser prissætningstendenser for 2017 for større destinationer til Thanksgiving, decemberferien og nytårene, hvilket giver dig en fornemmelse af, hvordan prisfastsættelsen vil ændre sig for 2018.

Du kan også se priser på feriehoteller og potentielle besparelser for de bedste verdensomspændende destinationer.

psheet-alt-3x-only3-TryAgain-max-1000x1000

Google svarede ikke straks på en anmodning om kommentar.

Disse rejsefunktioner følger tilføjelsen af gruppeplanlægningsfunktion , så du kan finde ud af sociale planer på en mere lokal måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *