cutepets-fortnite
Gaming

Fortnite sæson 6 udfordringer, kæledyr og kortændringer, forklaret

fortniteseason6promo

Lanceringen af Fortnite sæson 6 bringer ændringer til kortet med hjemsøgte nye placeringer, en ny mærkelig Shadow Rock forbrugsstoffer og kæledyr, du kan bære på ryggen. Du kan tjekke vores første indtryk her eller dykke dybt ned i sæson 6 nedenfor. Epic Games lavede også flere justeringer til våbenbalance og andre rettelser, og – lige før opdateringen – annoncerede forbedringer af lyd for bedre retningsregistrering af andre spillere og projektiler. Og i en anden meddelelse før opdateringen, tillader Sony spillere fra forskellige platforme at spille Fortnite sammen med en beta-tværplatform, hvilket en fans har anmodet om i flere måneder.

fortnitemapfortniteinsiderlowerres

Ændringer af Fortnite-kortet

Der er et par nye steder at lande på øen med masser at udforske. Loot Lake er ikke længere hoppende fra Fortnite Cube, fordi, som vi så i annonceringsvognen, fik terningen en ø til at rejse sig op og blive en flydende ø over søen.

Det er omgivet af en lilla hvirvel, der vil trække dig op til øen ved blot at gå ind i den, så du ikke behøver at bekymre dig om at bygge op til den. Selvom vi ikke har udtømmende undersøgt det endnu, er det klart, at den flydende ø vil gøre noget interessant slutspil sjovt, hvis stormen lukker der under en kamp.

floatingisland

Et andet nyt sted at falde ind og samle tyve er blevet tilføjet nær Haunted Hills. På bjerget bag kirken ligger nu et gigantisk uhyggeligt slot med masser af værelser og tårne at udforske. Bare pas på, at slottet (og andre nye områder) helt sikkert vil blive overfyldt i et stykke tid, når folk kommer ind for at få deres første blik. Det er en fantastisk tilføjelse, fordi det har været et forsømt område på kortet, og det vil være sjovt at se, hvordan det ændrer sig i løbet af sæsonen.

spookycastleme

Den tredje nye placering er ikke så indlysende. Du har sandsynligvis kendt i lang tid om den mystiske bunker uden indgang i Wailing Woods. Nå, du kan stadig ikke komme ind i selve bunkeren, men hvis du går til fortet i midten af hæklaboringen, er der nu en skaft, du kan falde ned for at gå til et stort underjordisk kompleks.

Temaet dernede ligner meget det indre af bjerget, hvor raketten startede i sæson 5, med forskningsudstyr, banker af computere og endda et sted, hvor det ser ud til, at videnskabsmænd måske har studeret et af spilspilene. Det vil være interessant at se, hvordan det vil påvirke historien i de kommende uger.

mazeunderground

Andre ændringer omkring kortet inkluderer majsfelter, der er vokset høje i Fatal Fields (fantastisk til at give dækning) og masser af andre ændringer, Epic siger, at vi bliver nødt til at se for os selv.

Shadow Stones er nye uhyggelige forbrugsstoffer

Du kan huske, hvordan Fortnite Cube lejlighedsvis udskrev runer på jorden, da den rejste rundt på kortet og efterlod områder med lav tyngdekraft i dens kølvandet. Desværre er de lave gravområder væk, men i deres sted er korrupte områder med mærkelige, klædte terninger, der kaldes Shadow Stones. Hvis du spiser en, gør det dig til et skyggefuldt wraith-lignende spøgelse.

Skyggeformtilstanden varer kun i kort tid, men giver dig mulighed for at løbe hurtigere, hoppe højere og lader dig hoppe gennem væggene. Hvis du forbliver stille, gør det dig også usynlig for andre spillere. Det eneste problem er, mens du er i bevægelse, er du synlig og sårbar, hvis folk forsøger at skyde dig, og – mens du er i formen – kan du ikke bruge dine kanoner. Shadow Form bliver en spiludskiftning, når stormcirkler lukker på disse områder, og det vil være spændende at se, hvordan spillere bruger det til deres fordel i en kamp.

Tjek, hvordan det spiser en Shadow Stone er som nedenfor:

Sæson 6's nye Battle Pass

Sæson 6 Battle Pass er nu blevet afsløret, og som altid er der i alt 100 lag loot at låse op, hvis du gaffler over 950 VBucks (ca. $ 10). Som vi så i sæson 5, inkluderer ugentlige udfordringer tre gratis udfordringer og fire, for hvem der har Battle Pass, så selvom du ikke køber det, får du stadig noget tyvegods, du kan tjene.

Når vi bladede gennem lagene, så vi ikke så mange dansetræk, som vi har gjort før, men det ser ud til, at back bling får nogle opgraderinger med ting som kapper og vinger. Hvis du får alle 100 lag, låser du en hud, der udvikler sig, langsomt forvandler dig til en varulv ligesom de udviklende kostumer, vi så i sæson 5.

Hvis du vil tjene disse niveauer, bliver du nødt til at pløje gennem udfordringer, så her er uge 1-udfordringerne for sæson 6:

fortnites6w1challenges

Jo flere udfordringer du udfører, jo mere erfaring får du naturligvis til dine Battle Pass-niveauer og låser dem op er især vigtigt, fordi du nu kan tjene …

Kæledyr, du kan tage med dig

Det er rigtigt, der er føjet kæledyr til spillet i sæson 6 som en dekorering af rygsæk (rygsæk). Der er tre forskellige kæledyr, herunder Bonesy hunden (ulåst i trin 12), Camo kamæleonen (ulåst i trin 29) og Skalerer dragen (ulåst i trin 43).

Alle tre sidder i din rygsæk og reagerer på ting, du gør i spillet. For eksempel vil spring fra en høj højde vise dem, der hænger fast i deres liv, mens du falder. At skyde en pistol får dem til at se vrede ud, fordi dit kæledyr har din ryg (bogstaveligt talt). Naturligvis er de mere end noget andet element et must-have.

cutepets-fortnite

Tjek Bonesy i aktion fra et par højdepunkter, vi har set på Twitter:

Sæson 6 lydforbedringer

V6.0- patch-noterne, der blev udgivet en uge før sæson 6-opdateringen, gav os nogle ledetråde til ændringer i Fortnites lyd, inklusive fodsteplyde med højere frekvens, der vil gøre det lettere at differentiere, når andre spillere er over eller under dig. Epic siger, at det er meget nemmere at finde ud af, hvor de kommer fra, selv når der er skudveksling og andre lyde i nærheden.

Virksomheden arbejder også på at gøre det lettere i løbet af sæson 6 at finde ud af, hvor folk flyver med svævefly, med lyde, det beskriver som en Doppler (eller ‘bil forbi’) -effekt. Du kan også høre, når en persons svævefly åbner eller lukker længere væk, hvilket giver dig større miljøbevidsthed. Epic siger, at granater og missilvåben vil have unikke og udtalt lyde, så du kan fortælle, hvad der flyver forbi i din nærhed.

Ægte tværplatformspil er ankommet (i beta)

I en overraskende meddelelse lige før lanceringen af sæson 6 lancerede Sony en cross-platform beta, der ville give PS4-afspillere mulighed for at oprette forbindelse til både Xbox, Switch og andre tilgængelige platforme og sagde, at virksomheden er dedikeret til en mere åben platform i fremtiden. Programmet dækker PlayStation 4, Android, iOS, Nintendo Switch, Xbox One, Windows og Mac platforme.

I flere måneder tillade Sony ikke Fortnite tværplatformspil med de andre store konsoller, hvilket gjorde spillerne vred, fordi ikke alle ender med de samme konsoller i husholdninger og venner kunne ikke oprette forbindelse. Sony klæbede sig fast i pistolerne i lang tid og hævdede, at spillernes oplevelser kunne blive formindsket og i et særligt frustrerende træk ville det ikke tillade Nintendo Switch-spillere at oprette forbindelse til gamle PS4-konti, hvilket betyder, at enhver loot, der er tjent på PS4, ikke kunne bringes over til kontakten.

Med Fortnite-spillere, der nu kan spille på tværs af alle de store platforme, vil sæson 6 sandsynligvis have en blandet Battle Royale-spillerbase som aldrig før.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *