subnautica-spil-ukendte-verdener
Gaming

Epic Games giver væk Subnautica gratis, hvis du bruger dens nye butik

subnautica-spil-ukendte-verdener

Hvis du har noget til indie-spil med akvatiske temaer, har du måske allerede hørt om Subnautica , der for nylig vandt 2018 Gamers 'Choice Award for fan favorit indie spil .

Men hvis du ikke har spillet det endnu, kan du få det nu gratis (spillet koster normalt $ 25). Epic Games, skaberne af den smash-hit Fortnite, lader folk downloade Subnautica gratis gennem Epic Games Store på pc.

Epic Games afslørede sin nye spilbutik tidligere i december. Mens Valves Steam har været stedet til at downloade pc-spil, er Epic på udkig efter at komme ind på handlingen.

For at gøre Epic Games Store endnu mere tiltalende har virksomheden lovet et nyt gratis spil hver anden uge – Subnautica er den første, hvor Super Meat Boy kommer den 28. december.

Epic Games har også gjort sin butik mere konkurrencedygtig ved at dele 88 procent af omsætningen med spiludviklere (Steam deler 65-70 procent af omsætningen med devs). Denne taktik er sandsynligvis en appel til spiludviklere om at sælge deres spil gennem Epic.

Episke spil er ikke den eneste, der kæmper med Steam. Gamingchat-platform Discord lancerede også en pc-spilbutik tidligere på året.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *