Videnskab og teknologi

Dalian-studerende vinder præmie

Dalian Leicester Institute (DLI) studerende vinder førstepræmien i finalen i ”Present Around the World” konkurrencen i 2019 ved Dalian University of Technology

Jiajun Lin, et andet års ingeniørstuderende ved DLI, vandt konkurrencen om sin innovative præsentation med titlen Origami. Han blev samlet på vinderpodiet af tre andre dalianske studerende: andet års ingeniørstuderende Shixian Gong og Yuanzhi Sun og det første års ingeniørstudent Mingxuan Xia.

‘Present Around the World’ er Institut for Teknologi og Teknologi ‘s globale konkurrence for unge fagfolk og studerende inden for teknik om at udvikle og fremvise deres præsentationsevner, med 2019 som første gang DUT er vært for arrangementet.

I finalen holdt de ni bedste konkurrenter præsentationer om emner fra 5G til rumskrot. Præsentationerne blev bedømt af et panel bestående af:

Pengcheng Bu (professor ved Institute of Biophysics, Chinese Academy of Sciences)
Fengyu Cong (direktør ved Institut for International Samarbejde og Udveksling af DUT)
Hai Hao (dekan ved School for International Education of DUT)
Eric Hope (engelsk dekan ved DLI)
Gary Marston (Center Manager for engelsksproget undervisningsenhed på DLI)
Yao Shan (vicepræsident for DUT) og Guo Jinming (assisterende præsident for DUT) var til stede for at tildele priser til vinderne.

Jiajun Lin sagde: ”Jeg var forbløffet og ophidset, da det blev annonceret, at jeg var vinderen. Dette er et af højdepunkterne i mit liv. Det er min ære, at dommerne bekræftede min præstation. Selvom min præsentation muligvis ikke er perfekt lige nu, vil jeg fortsætte med at forfølge den perfekte. ”

Professor Cong kommenterede, at ”præsentationen var et virkelig innovativt emne, og jeg opmuntrede til, at det blev inkluderet i læseplanerne for materialer og ingeniørprogrammer på DUT”.

Professor Hope kommenterede, at “Jiajuns præsentationsevner og beherskelse af engelsk var virkelig enestående for et år to studerende.” Dommerne var meget imponeret over DLI-studerendes niveau af engelsk, præsentationsevner, akademisk indhold og selvtillid.

Jiajun Lin vil nu repræsentere DUT i den kinesiske regionale konkurrence, hvis han lykkes, går han videre til Asien-Stillehavskonkurrencen og i sidste ende den globale konkurrence, der afholdes i London i november.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *