apex-legends-dropmaphotzone
Gaming

Apex Legends: Sådan finder du de bedste våben, rustning og tyvegods

lootbox

Efter kun en uge er Apex Legends allerede i gang med bølger på slaget royale-markedet og tjener gode anmeldelser og formår at hente mere end 25 millioner spillere i sin første uge . Men som med ethvert kamp royale-spil som Fortnite eller PUBG , er det vigtigste for spillerne at overleve og være den sidste, der står sejrrig.

Selvom taktisk spil og godt teamwork er afgørende for at komme til slutspillet, går kvaliteten af dit udstyr langt med at afgøre, om du hurtigt dræbes eller gør det helt til slutningen.

Du har måske allerede bemærket, at når du går ind i et nyt område i King's Canyon, er lootkvaliteten angivet lige under navnet på det sted. Hvis det ikke er på listen, får du bare almindelig (hvid) tyvegods i det område. Men hvis du ser midterste niveau (blå), forbedres dine chancer for bedre gear, og high-tier (lilla) er endnu bedre end det. Hvis du virkelig er heldig, kommer du på legendarisk gear (gul), men vi kommer til det senere. For nu skal du vide nogle ting om niveauniveauer, og hvor du skal lande på kortet.

Navngivne placeringer er din ven

Hvis du tror, at visse placeringer i Apex Legends har en tendens til at have bedre tyvegods end andre, har du ikke forkert. Selvom Respawn endnu ikke har bekræftet, hvordan dens lootfordeling fungerer, kortlægger flittige spillere deres egne oplevelser ved at stemme om den tyvegods, de ser på hvert sted. Ideen er, når flere oplysninger rulles ind, vi får en bedre forståelse af, hvor den bedste tyvegods er. Tjek det interaktive kort af vjoeys, hvor du kan tilføje dine egne oplevelser. Her er et skærmbillede af kortet:

skærmbillede-02-13-19-at-11-11-am

‘,’modalTemplate’:’

<\/svg>{{content}}<\/div><\/div>‘,’setContentOnInit’:false}’>

Som du kan se, ser det ud til, at navngivne placeringer giver dig temmelig god tyvegods, men du er bedre til at lande på kystplaceringerne (med et par undtagelser) for en bedre chance for højt niveau. Det bedste sted at lande på dette tidspunkt ser ud til at være Relay, hvor 96 procent af de adspurgte siger, at de fandt højt-loot der. Andenpladsen er Thunderdome på 95 procent og tredje er Repulsor med 94 procent. Før jeg så dette kort, havde jeg allerede antaget, at The Bunker og The Pit normalt havde en meget tyvegods baseret på erfaring, men du kan se, hvordan dette kort er en øjenåbner.

En ting, som Apex Legends har til fælles med Fortnite, af erfaring, er, at folk har en tendens til at hoppe ud så hurtigt som muligt. Hvis du bruger dette kort, skal du gå til et sted, der er mod slutningen af linjen, har du den bedste chance for god plyndring med mindst mulig antal mennesker at konkurrere med.

Nu ved du, hvor du skal lande, men der er et par andre lootpladser at vide om det bedste udstyr.

Den varme zone

Hvis du er klar til at kæmpe for den bedste tyvegods, vil du lande i den varme zone. Dette er en tilfældig placering, der vises som en blå cirkel på kortet, når du først falder ind. Du kan også se det, mens du flyver ind, fordi det har en blå lysstråle, der fører ned til den. Selvom du vil blive garanteret gode våben og redskaber, hvis du lander der, vil du have en masse konkurrence, fordi alle kan se den varme zone, når de flyver ind.

apex-legends-dropmaphotzone

Hvis du har spillet Fortnite, skal du tænke på Hot Zone som Apex Legends 'Tilted Towers. Du ved, der er masser af ting der, men du ved også, at det er, hvor mange mennesker vil lande, så du er i en kamp.

Find forsyningsskibet

Et andet sted at finde premium loot er på forsyningsskibet. Det flyver ind i begyndelsen af spillet, og hvis du ser det, kan du lande lige på det, men det vil også stoppe, hvor det vil droppe zipliner, så folk kan komme til det fra jordoverfladen. Ligesom Hot Zone er det en magnet for andre spillere, men det er også garanteret at have godt udstyr.

Din bedste indsats med forsyningsskibet er, hvis det flyver langt fra begyndelsen af din flyvevej. Som vi allerede ved, vil folk gerne droppe tidligt, og jo længere væk du flyver, jo mindre ser du mennesker. Vær stadig opmærksom på, at andre spillere vil tænke den samme ting, så det er usandsynligt, at du vil være den eneste hold, der lander der.

Se for forsyningsdråber

Forsyningsdråber er en anden mulighed for god tyvegods (og muligvis endda stor tyvegods). Mennesker, der har spillet Fortnite eller PUBG, vil være fortrolige med de tidsmæssige forsyningsfald, og de fungerer på lignende måde i Apex Legends. Din karakter vil sige noget for at advare dig om, at et leveringsfald er indkommende, og alt hvad du skal gøre er at tjekke kortet og kigge efter de bevægende blå cirkler. Det er klart, at alle andre også får den samme anmeldelse, så det er bedst at hænge tilbage for at se, om der er nogen, der venter.

Det, der er unikt ved forsyningsdråber, er, at du har muligheden for at få spillets legendariske våben (gult), Mastiff-haglen og Kraber .50 kaliber-snigskytteriffel, som begge er potente nok til at gøre konkurrencen om at hage dem værd, men du Jeg skal være forsigtig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *